יקב מישר הוא יקב משפחתי קטן סמוך לחוף הים התיכון בישראל. התחלנו לעשות יין כתחביב בזמן לימודינו באירופה. הכרם הראשון ניטע בשנת 1992, והבציר הראשון נערך בספטמבר 1995.
הכרמים של היקב נטועים על גבעת כורכר וכוללים 17 דונם של זני הגפנים המתאימים ביותר לאזור: קברנה סוביניון, מרלו, שיראז, מוסקט ומורבידר. אדמת החול-כורכר מאפשרת לכרם, ברוב השנים, לגדול ללא השקיה מלאכותית. שורשי הגפן חודרים לעומק הקרקע – עד כ- 10 מטרים, ומזינים את הגפן במינרלים הייחודים שבעומק הקרקע. המיקום הלא שגרתי סמוך לים התיכון מביא איתו רוח רעננה גם בימי שיא הקיץ. הכרם מטופל ונבצר באופן ידני על מנת להביא את הענבים במצב הטוב ביותר ליקב הצמוד לכרם.
מתחילת הדרך שמנו לעצמנו מטרה לייצר את היין הטוב ביותר שאפשר להפיק מהטרואר הייחודי שלנו. תהליך עשיית היין ביקב מישר מושפע מהמסורת האיטלקית, ואולי משום כך אופי היינות שלנו מזכיר את האופי הים תיכוני של יינות איטליה ויוון.
תסיסת היין נערכת ללא תוספת גופרית. לאחר תסיסה של כמה שבועות על הקליפות, נשאר היין על שמריו במכלי היקב על מנת להתבגר מספר חודשים בתנאים הדומים לאקלים היקב. רק לאחר מכן מועבר ליישון במרתף היקב לתקופה של 12 עד 18 חודשים בחביות אלון צרפתי.
ייינות מישר אינם מסוננים; הם מתאימים במיוחד ליישון, ומגיעים לשיאם מספר שנים לאחר הבציר.