מרקו קאמורלי וסיסי פגאני השקיעו כ-20 שנה כצוללנים מקצועיים על יאכטות לצלילה באוקיינוסים שונים. הם פיתחו תשוקה להכנת גלידה בזמן שגרו בבאלי, אינדונזיה, דרך התיידדות עם זוג איטלקי, בעלי גלידריה טבעית שם….
נחלת בנימין 11, תל אביב יפו
מרקו קאמורלי וסיסי פגאני השקיעו כ-20 שנה כצוללנים מקצועיים על יאכטות לצלילה באוקיינוסים שונים. הם פיתחו תשוקה להכנת גלידה בזמן שגרו בבאלי, אינדונזיה, דרך התיידדות עם זוג איטלקי, בעלי גלידריה טבעית שם….
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם
כל הזכויות שמורות לאתר פתוח בשבת, 2024 Ⓒ