לגלידת הבוטיק המפורסמת של אניטה היתה התחלה צנועה במטבח ים תיכוני קטן, לפני כמעט 20 שנה. מאמא אניטה, בעזרת בנה הצעיר ניר, היתה מכינה פינוקים קפואים וטעימים לחברים ולשכנים. ניר הכין את בסיס הגלידה, בעוד…
מתחם שרונה, תל אביב יפו
לגלידת הבוטיק המפורסמת של אניטה היתה התחלה צנועה במטבח ים תיכוני קטן, לפני כמעט 20 שנה. מאמא אניטה, בעזרת בנה הצעיר ניר, היתה מכינה פינוקים קפואים וטעימים לחברים ולשכנים. ניר הכין את בסיס הגלידה, בעוד…
השאר פרטים ונחזור אליך בהקדם
כל הזכויות שמורות לאתר פתוח בשבת, 2024 Ⓒ